μεταφραση

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΕ ΩΔΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΡΕ ΑΝΤΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΔΩ)             
                                                                               Επεισόδιο με μουσουλμάνους μέσα στο Ωδείο Ρεθύμνου – Ζητούσαν να σταματήσουν οι «άπιστοι» τα μαθήματα – Τους απομάκρυνε η Αστυνομία – Ανάστατη η τοπική κοινωνία από τις απαιτήσεις των ισλαμιστών
Σύμφωνα με το parapolitikakritis.gr
  αναστάτωση προκάλεσε η ξαφνική έφοδος που έκανε ένας μουσουλμάνος την ώρα του μαθήματος στην είσοδο του Ωδείου Ρεθύμνου. Εκείνη την ώρα πραγματοποιούνταν μαθήματα φωνητικής. Βλέποντας η υπεύθυνη του Ωδείου τον μουσουλμάνο να πλησιάζει προς το μέρος της απόρησε και τον ρώτησε αν ήθελε κάτι.
Η απάντηση ήταν αποστομωτική καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ… της είπε ότι ο χώρος του Ωδείου αποτελεί μουσουλμανικό τέμενος και ανήκει στους μουσουλμάνους του Ρεθύμνου. Επίσης, πρόσθεσε ότι θα έπρεπε να εκκενώσουν τον χώρο και να τον παραδώσουν στην μουσουλμανική μειονότητα.
Η υπεύθυνη κάλεσε την αστυνομία όμως πριν προλάβει να έλθει, ο ίδιος μουσουλμάνος ξαναεισέβαλε στην αίθουσα του Ωδείου με έναν δεύτερο – αυτή την φορά – επαναλαμβάνοντας πως ο χώρος προορίζεται για μουσουλμανικές προσευχές και είναι λάθος να παραμένει σε ξένα αλλόθρησκα χέρια.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου