μεταφραση

Συλλαλητηριο λεμεσο

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Λεμεσό
Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας για το θέμα της Μακεδονίας, αυτή τη φορά στη Λεμεσό, διοργανώνει το Εθνικιστικό Απελευθερωτικό Κίνημα (ΕΑΚ). Θυμίζουμε ότι εκδήλωση έγινε και πριν λίγες μέρες στη Λευκωσία, την ίδια στιγμή με την μεγαλιώδη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη. Αυτή την Κυριακή, το συλλαλητήριο θα γίνει στη Λεμεσό, παράλληλα με την μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα.

Αυτούσια η ανακοίνωση του Εθνικιστικού Απελευθερωτικού Κινήματος:
Την ερχόμενη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στις 15:00 το μεσημέρι, το Εθνικιστικό Απελευθερωτικό Κίνημα διοργανώνει δεύτερο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, αυτή τη φορά στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου στη Λεμεσό (ανεξαρτησίας), παράλληλα με το μεγαλειώδες συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα την ίδια μέρα.
Καλούμε όλους τους εθνικά σκεπτόμενους συμπολίτες μας να αγκαλιάσουν την εκδήλωση για να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα στους πολιτικάντηδες της ελλαδικής κυβέρνησης από το νοτιότερο τμήμα του Ελληνισμού ότι ο όρος Μακεδονία δεν είναι προς διαπραγμάτευση.
Την ίδια μέρα θα διεξαχθεί η δεύτερη η εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη του ΠτΔ. Οι εκλογές μας αφήνουν παγερά αδιάφορους γιατί γνωρίζουμε ότι όποιος και να βγει στην εξουσία θα επιδιώξει να δώσει γη και ύδωρ στην Τουρκία για να επιτευχθεί μια συμφωνία, η οποία θα αποτελέσει εν καιρώ το τέλος της παρουσίας των Ελλήνων στην Κύπρο.
Έρχονται πολύ δύσκολες μέρες για την πατρίδα μας και ο κόσμος χρειάζεται να είναι σε συνεχή εγρήγορση. Το ΕΑΚ καλεί όλους τους ανυπότακτους Έλληνες να συνταχθούν στις γραμμές του για να δυναμώσει η εθνική αντίσταση, προκειμένου να αποτραπούν τα σχέδια των προδοτών.
Μέσα από το συλλαλητήριο της ερχόμενης Κυριακής θα στείλουμε ξεκάθαρες προειδοποιήσεις και στους πολιτικάντηδες της Κύπρου. «Κοκκινομπλέ» ομοσπονδιακοί και λοιποί επαναπροσεγγιστές και τουρκολάγνοι, το νου σας! Το ΕΑΚ είναι ο άγρυπνος υπερασπιστής των δικαίων του λαού και ο αμείλικτος τιμωρός κάθε προδότη. Θα μας βρίσκετε μπροστά σας.
Ξεσηκώσου τώρα λαέ και άσε την καταιγίδα να ξεσπάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου