μεταφραση

Δείτε τις ΧΡΥΣΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ των ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ σε όλη την Ευρώπη(Ελλαδα-στουρναρας τελευταια)


 ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ:Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΙΝΤΕΟ.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΛΑΕ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΜΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ?? (ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ)                                                                                                                                             
 Στη δημοσιότητα έδωσε η Λαϊκή Ενότητα την επιστολή, που απέστειλε η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος προς την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και με την οποία την καλεί σε κοινή δράση και κεντρική πολιτική συνεργασία. Η ΛΑΕ τονίζει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή της την ανάγκη της προοπτικής μίας κεντρικής πολιτικής συνεργασίας «που θεωρούμε ότι
ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ βιντεο ΑΠΟ ΤΟ RT                                                                                                             

ΩΣ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ?                                                                                                                                                                                                                                                                     
Η Ρωσία διαδραματίζει έναν αποσταθεροποιητικό ρόλο στη Συρία και δρα «και ως εμπρηστής και πυροσβέστης» δήλωσε ο στρατηγός Τζόζεφ Βότελ, διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στη Μέση Ανατολή (Centcom), καθώς κατέρρευσε η πεντάωρη εκεχειρία που διέταξε η Μόσχα στο θύλακα της Ανατολικής Γούτας. 
«Διπλωματικά και στρατιωτικά, η Μόσχα παίζει το ρόλο του εμπρηστή και του πυροσβέστη, πυροδοτεί 

Η Λιβύη επτά χρόνια μετά τη ΝΑΤΟϊκή επέμβαση παραμένει στο χάος (αλλος ενας ΗΓΕΤΗΣ που τον φαγανε οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ επειδη δεν βολευε σε αυτους βλ πετρελαια τζιχαντιστες)!!
 
 Εχουν   περάσει σχεδόν επτά χρόνια από τη ΝΑΤΟϊκή επέμβαση για την ανατροπή του καθεστώτος και τη δολοφονία του Μουαμάρ Καντάφι. Στον εμφύλιο πόλεμο που ξέσπασε οι ΝΑΤΟϊκοί υποστήριξαν τους αντάρτες, η διεκδίκηση της εξουσίας από τους οποίους προκάλεσε χάος. Το κενό εξουσίας που ακολούθησε έχει δημιουργήσει άναρχη κατάσταση που έως τώρα δεν έχει ξεπερασθεί.Σήμερα η Λιβύη διαθέτει δύο κυβερνήσεις μία στο Τομπρούκ και την άλλη στην Τρίπολι, ενώ υπάρχει κι ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός του στρατηγού Khalifa Haftar, που ελέγχει καταστάσεις στην διχασμένη χώρα.

ΑΓΡΙΑ ΓΙΟΥΧΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ  ΓΕΜΙΣΕ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ                                                                                                                                                                                  
ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ!!(ΤΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ) ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 
Την άποψη πως «γίνονται κάποια πράγματα και υπάρχει βελτίωση στην οικονομία, αλλά ακόμα δεν το έχει αντιληφθεί ο πολίτης», εξέφρασε υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, από το Ηράκλειο Κρήτης.Νωρίτερα σήμερα, ο κ.Τσακαλώτος είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό, με θέμα την ανάπτυξη του Ηρακλείου.Ο κ. Τσακαλώτος έφτασε στο δημαρχείο συνοδευόμενος από τους βουλευτές Σ. Βαρδάκη και Ν. Ηγουμενίδη και τον γραμματέα ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Γ. Παυλιδάκη.O υπουργός ζήτησε ενημέρωση για την ανάπτυξη του νομού Ηρακλείου και ρώτησε εάν υπάρχει αύξηση των οικοδομικών αδειών στην πόλη του Ηρακλείου.Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο κ.Τσακαλώτος είπε χαρακτηριστικά πως γίνονται κάποια πράγματα και υπάρχει βελτίωση στην οικονομία, αλλά ακόμα ο πολίτης δεν το έχει αντιληφθεί.Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος βρίσκεται στο Ηράκλειο, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Αρναουτάκη Σταύρο και τον δήμαρχο Ηρακλείου, ενώ θα επισκεφθεί και επιχειρηματικές μονάδες.
 Πέταξαν βόμβα σε αυτοκίνητο του αλβανικού προξενείου στην θεσσαλονικη                                                                                             
Αυτοκίνητο του αλβανικού προξενείου στη Θεσσαλονίκη κάηκε με έκρηξη βόμβας στις 2:30 το πρωί.
Σύμφωνα με το αλβανικό πρακτορείο Balkan Web το όχημα με διπλωματικές πινακίδες ήταν σταθμευμένο έξω από το προξενείο της Αλβανίας στη Θεσσαλονίκη, όταν άρχισε να καίγεται από μια βόμβα που ρίχθηκε από άγνωστο.
Η ίδια πηγή, αναφερόμενη στις διπλωματικές και αστυνομικές πηγές στην Ελλάδα, πληροφορεί ότι παρά τη γρήγορη επέμβαση δύο πυροσβεστικών οχημάτων, το όχημα του προξενείου κάηκε ολοσχερώς.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ                                                                                               
Ακης Τσελέντης: «Οι έρευνες για πετρέλαιο θα προκαλέσουν ενεργοποίηση ρηγμάτων» (VIDEO)
                                                                                                                                                                            

Το ΝΑΤΟ μετατρέπει την Ευρώπη σε πεδίο μάχης εναντίον της Ρωσίας – Η Ελλάδα πρώτη σε αμυντικές δαπανες                                                                                                   
Υπάρχει ένα κόμμα που, αν και δεν εμφανίζεται, συμμετέχει στις Ιταλικές εκλογές: το Κόμμα του ΝΑΤΟ. Αποτελείται από μια εγκάρσια πλειοψηφία, η οποία υποστηρίζει ρητά ή σιωπηρά τη συμμετοχή της Ιταλίας στη Μεγάλη Συμμαχία υπό την εντολή των ΗΠΑ.


 Πάτρα: Λαθρομετανάστες κατεβάζουν τα παντελόνια τους και επιδεικνύουν τα γεννητικά τους όργανα στις γυναίκες λιμενικούς
 Νεαροί λαθρομετανάστες  δεν διστάζουν να προκαλέσουν κατεβάζοντας τα παντελόνια τους, επιδεικνύοντας τα γεννητικά τους όργανα, σε γυναίκες λιμενικούς, ενώ ενδιεκτικό του χάους που επικρατεί στο λιμάνι είναι το γεγονός ότι γυναίκα  υπάλληλος ναυτιλιακής εταιρείας δέχθηκε επίθεση από αλλοδαπούς και για να αποφύγει τα χειρότερα, 
Τζιχαντιστες βαζουν παιδακια να υποκρινονται ψευτικες χημικες επιθεσεις                                                                                                                                                                                                         
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΥΠΟΒΡΟΧΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ                                                                                                                                                  Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα δεκάδες άτομα έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Τα άτομα ζητούν την παραίτηση Μπουτάρη με αφορμή τις προγενέστερες δηλώσεις του δημάρχου περί του αεροδρομίου και των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.
Το παρών στην συγκέντρωση δίνει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης όπως είχε κάνει και προ λίγων ημερών, στην αντίστοιχη πρώτη συγκέντρωση που είχε γίνει. 
Η συγκέντρωση οργανώθηκε μέσω εκδήλωσης στο Facebook από πολίτες, οι οποίοι τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή», αλλά και υβριστικά συνθήματα κατά του Γιάννη Μπουτάρη.                                                                                                                                                     

Γιούνκερ: Η Αλβανία πρέπει να διευθετήσει τα προβλήματά της με την Ελλάδα (ποια προβληματα ρε μπαγλαμα που θα τους δωσουν οι προδοτες πολιτικη μας το οικοπεδο 1 και 2 βορεια της κερκυρας η για την τσαμουρια η για τα προβληματα που τους βαζετε εσεις και ο σορος εναντιων μας καθαρματα)
   
Οι ελληνοαλβανικές σχέσεις ήταν ένα τα ζητήματα που απασχόλησαν την κοινή συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, αμέσως μετά τη συνάντησή τους το απόγευμα της Κυριακής στα Τίρανα.
Μολονότι ο Γιούνκερ δεν ήταν απόλυτα σαφής στις απαντήσεις του σε σχετικό ερώτημα 
 Γιούνκερ: Η Αλβανία έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο (ποια προοδο ρε σιχαμα μπεκρη)
   
 Με την υποδοχή από τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα στα Τίρανα, ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της περιοδείας του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στα Δυτικά Βαλκάνια, που ξεκίνησε σήμερα από τα Σκόπια. «Η Αλβανία έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο, πρέπει να παραμείνει τώρα σε πορεία μεταρρυθμίσεων. Η θέση σας είναι στην Ευρώπη, πρέπει να προετοιμαστείτε για το μέλλον σας. Θα είμαστε στο πλευρό σας», ήταν το μήνυμα του κ.
 Έφοδος της ΑΑΔΕ σε μνημόσυνο στην κρητη...ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ..εχουν αρχιδια να τα παρουν απο λιστες λαγκαρντ και παναμα πειπερς?γελοιοι!!!
                                                                                                                                                                               
 Ο ΚΑΡΙΝΙΚΑΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ.
                                                                                                                                               
Ο Νίκος Καρανίκας, με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, κατηγορεί την πρώην πρόεδρο της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, διότι αντιμάχεται την κυβέρνηση στο μείζον ζήτημα των πλειστηριασμών.«Αριστεριστές σε απόγνωση σώζουν βίλες αστών λαμόγιων», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο κ. Καρανίκας.                                                                                                                             Ολόκληρη η ανάρτηση:
«Αριστεριστές σε απόγνωση σώζουν βίλες αστών λαμόγιων… Το κίνημα υπέρ των πλουσίων που είναι μπαταχτσήδες προχωράει με την βοήθεια των Λαεν και Πλεύση Ανταρσυα… στον βούρκο τους, στο πλάι της Δεξιάς… και των λαμόγιων… Επρόκειτο για εξοχικό και οι συνολικές οφειλές ήταν για πάνω από 2,5.000.000€».
iefimerida.gr
ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ                                                                                                                                                                                                           

Το βίντεο της επίθεσης του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Novartis αναρτήθηκε πριν από λίγο σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Στο βίντεο που έχει διάρκεια 1.19″ διακρίνονται τα μέλη της οργάνωσης από τη στιγμή που φθάνουν έξω από τα γραφεία της εταιρείας στη Μεταμόρφωση, καταγράφεται η επίθεση τους με βαριοπούλες και μπογιές αλλά και η αποχώρηση τους μετά την ενεργοποίηση του συναγερμού.θεσης 

Η ιρακινή κυβέρνηση απέρριψε ένα αίτημα των ΗΠΑ για την εγκατάσταση 20 ακόμη διαρκών στρατιωτικών βάσεων                         
 Η ιρακινή κυβέρνηση απέρριψε ένα αίτημα των ΗΠΑ για την εγκατάσταση 20 ακόμη διαρκών στρατιωτικών βάσεων στο Ιράκ κρίνοντας το ως εντελώς απαράδεκτο. Η Βαγδάτη ομοίως απαίτησε από την Washington να μειώσει το στρατιωτικό αμερικανικό προσωπικό στο Ιράκ ή να προετοιμαστεί για μια ένοπλη σύγκρουση με τις δυνάμεις της Αντίστασης.
Ο βρόγχος μπερδεύτηκε!H Washington έχει ανάγκη από περισσότερες στρατιωτικές βάσεις στο Ιράκ για τη συνέχιση του ιρανικού περιορισμού και του εγχειρήματος του πολέμου στη Συρία όπου η κατάσταση είναι εις βάρος των συμφερόντων τους. Η εστίαση στο Ιράκ σε μια χώρα όπου έγινε εισβολή κι αμερικάνικη κατοχή από το 2003 ως το 2011,καταδεικνύει την επιδείνωση των σχέσεων μεταξύ ΗΠΑ και Τουρκίας.Οι ιρακινοί κατηγορούν δημοσίως τις ΗΠΑ ότι δημιουργούν τρομοκρατικές οργανώσεις εκεί όπου αυτοί εγκαθιστούν στρατιωτικές βάσεις.
Η ΙΤΑΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ!ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ! Η ΙΤΑΛΙΔΑ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ!
Η Αυστρία κλείνει 300 τζαμιά και διακόπτει την χρηματοδότηση σε ισλαμικά ιδρύματα
Η Αυστρία φοβούμενη τις επιπτώσεις της παράφρονας πολιτικής της πολυπολιτισμικής κοινωνίας πήρε την απόφαση να κλείσει 300 τζαμιά στην χώρα, να κόψει τις οικονομικές επιχορηγήσεις σε ισλαμικά ιδρύματα, και να επιβάλλει την ανάγνωση του Κορανίου υποχρεωτικά μόνο στην γερμανική γλώσσα και να απαγορευθεί αυστηρά η ανάγνωση σε άλλη γλώσσα όπως αραβικά ή τουρκικά.

Φοβούμενοι για τις Πύλες του «Άδη» που ανοίξανε στην Βιέννη εισάγοντας αθρόα λαθρομετανάστες, και «χαιδεύοντάς» τους για τις 
Αλλαγές στη φορολογία χαρτοσήμου και συγχωνεύσεις ΔΟΥ σε μεγάλες πόλεις (ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΧΑΡΤΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ)
 
                                                                                     Αλλαγές στη φορολογία χαρτοσήμου αλλά και συγχωνεύσεις ΔΟΥ σε μεγάλες πόλεις της χώρας προανήγγειλε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής στο συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων
ΤΙ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΡΕ ΚΟΥΛΗ?ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ Η ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ?


Ο κ. Μητσοτάκης θέλησε εκ νέου να επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές προκειμένου να διαπιστώσει την εξέλιξη των έργων στην περιοχή αλλά και το κατά πόσο έχει επιτευχθεί η ολική επαναφορά στην καθημερινότητα.

Κατά την επίσκεψή του ο πρόεδρος της ΝΔ είχε σύσκεψη με φορείς στο δημαρχείο της πόλης ενώ παράλληλα πραγματοποίησε αυτοψία στις πληγείσες περιοχές.

Οι ισχυροί δεσμοί Ελλάδας-ΗΠΑ,(ΠΟΙΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΡΕ ΞΕΡΑΣΜΑ) η εμβάθυνση της αμυντικής συνεργασίας και ο ηγετικός ρόλος της Ελλάδας στην περιοχή συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την αντιπροσωπεία του αμερικανικού Κογκρέσου με επικεφαλής τον γερουσιαστή Λίντσεϊ Γκράχαμ, αναφέρει ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ. Σε ανάρτησή του στο Twitter με φόντο φωτογραφία από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Πάιατ γράφει: «Είμαστε πολύ ευγνώμονες για τη θερμή υποδοχή από τον Αλέξη Τσίπρα και τη συζήτηση για τους ισχυρούς δεσμούς Ελλάδας-ΗΠΑ, την εμβάθυνση της αμυντικής συνεργασίας και τον ηγετικό ρόλο της Ελλάδας στην περιοχή».

ΤΟΝ ΜΑΙΟ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ                                                                                                                                                                                           
Η παλαιστινιακή ένοπλη οργάνωση Χαμάς αντέδρασε στην ανακοίνωση των ΗΠΑ, που ανέφερε ότι η πρεσβεία της χώρας στην Ιερουσαλήμ θα ανοίξει τον Μάιο, λέγοντας ότι αυτή θα είναι μία προκλητική ενέργεια και μία νέα επίθεση προς την Παλαιστίνη.

«Η μεταφορά της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ αποτελεί παραβίαση της διεθνούς νομιμότητας και βρίσκεται σε αντίθεση με τις 
Επιστράτευση προαναγγέλλει ο Ερντογάν!!                                     
 Δύο εικοσιτετράωρα μετά την διακριτική ανακοίνωση πως το τουρκικό ΓΕΕΘΑ αποστέλλει νέες ειδικές δυνάμεις στο μέτωπο του Αφρίν, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν απευθυνόμενος στο συνέδριο του κόμματός του, έκανε λόγο για μερική επιστράτευση προσδιορίζοντας ότι πρόκειται για την πρώτη εφεδρεία και ότι αφορά αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και συγκεκριμένες ειδικότητες εφέδρων.

Προκειμένου να αμβλύνει τις εντυπώσεις, ο Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε χαρακτηριστικά: «να προετοιμάζονται αυτοί της πρώτης εφεδρείας, αν και προς το παρόν δεν έχουμε ανάγκη».
Συρία: Μακρόν, Μέρκελ και Πούτιν θα συζητήσουν για την εκεχειρία
   
 Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ θα συζητήσουν τηλεφωνικά σήμερα Κυριακή με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, όσον αφορά την εφαρμογή της ανθρωπιστικής εκεχειρίας 30 ημερών στη Συρία, γνωστοποίησε το Ελιζέ με μια ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγο.

«Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ υιοθέτησε ομόφωνα μια απόφαση η οποία απαιτεί να κηρυχθεί κατάπαυση του πυρός για 30 ημέρες στη Συρία», υπενθυμίζει η ανακοίνωση της γαλλικής προεδρίας, χαρακτηρίζοντας αυτή την απόφαση ένα «απαραίτητο πρώτο βήμα». Προστίθεται ότι σήμερα η Μέρκελ και ο Μακρόν «θα συζητήσουν με τον πρόεδρο Πούτιν σχετικά με την εφαρμογή της απόφασης αυτής και για τον απαραίτητο πολιτικό οδικό χάρτη, προκειμένου να αποκατασταθεί διαρκής ειρήνη στη Συρία».

ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ                 

Με «εικονική» πληρωμή επιχείρησε ένας Αθηναίος να… αγοράσει το αυτοκίνητο ενός Κρητικού που είχε βάλει στην αγγελία.
Ωστόσο, ο Κρητικός κατάλαβε ότι είχε εξαπατηθεί με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει την αστυνομία και να συλληφθεί ο απατεώνας.
Το χρονικό


 7 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ                                                                                                                                                                                                                                                                                 
 Δυο επιθέσεις με αυτοκίνητα γεμάτα εκρηκτικά σημειώθηκαν στο Άντεν της Υεμένης το Σάββατο, με τραγικό απολογισμό τουλάχιστον 6 νεκρούς και 43 τραυματίες. Την ευθύνη για τις επιθέσεις στο νότιο άκρο της χώρας ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.

Το πρώτο αυτοκίνητο-βόμβα είχε στόχο ένα στρατόπεδο που οι εγκαταστάσεις του χρησιμοποιούνται ως χώροι κράτησης ύποπτων για 
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ                                                                                         
Ο Ταγίπ Ερντογάν είχε προβλέψει θρίαμβο της χώρας του στη Συρία μέσα σε μία εβδομάδα.
Τα πράγματα όμως δεν κυλούν όπως ευελπιστούσε και κάπως έτσι αρχίζουν οι δικαιολογίες…
Οι μέρες περνούν και η Τουρκία 

12.000 ευρω ΤΟ ΝΟΙΚΙ για το σπιτι τις αντωνοπουλου ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ)                                                                                          

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, λαμβάνει επίδομα ύψους 12.000 ευρώ για το ενοίκιο του σπιτιού της, καθώς δηλώνει κάτοικος Νέας Υόρκης.
Άμεση και οργισμένη ήταν η απάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που, μεταξύ
 ΥΠΟΠΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΚΗ !!!                                                                                                                                                                                               
 Ο φάκελος που είχε προορισμό την οικεία του Προέδρου της Δημοκρατίας βρισκόταν σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στο Ψυχικό
Σε συναγερμό βρίσκονται στις Αρχές όταν εντοπίστηκε ύποπτος φάκελος με παραλήπτη τον Προκόπη Παυλόπουλο. Ο φάκελος που είχε προορισμό την οικεία του Προέδρου της Δημοκρατίας βρισκόταν σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στο Ψυχικό.Ο φάκελος έγινε αντιληπτός λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής, κρίθηκε ύποπτος και στο σημείο κλήθηκαν στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Τ.Ε.Ε.Μ.).
protothema
Τραμπ: Η στάση της Ρωσίας και του Ιράν στη Συρία είναι ντροπή (ντροπη εισαι εσυ και η χωρα σου που ταιζει και εκτρεφει τζιχαντιστες)
   
 Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έκρινε την Παρασκευή πως η στάση της Ρωσίας και του Ιράν στη Συρία είναι «ντροπή», αναφέροντας τους σφοδρούς βομβαρδισμούς των κυβερνητικών δυνάμεων στον προπύργιο των ανταρτών της ανατολικής Γούτας, που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους.
«Αυτά που η Ρωσία, το Ιράν και η Συρία διέπραξαν πρόσφατα είναι ένα ανθρωπιστικό όνειδος» σημείωσε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Tύπου στον Λευκό Οίκο.«Αυτά που οι τρεις χώρες έκαναν σε αυτούς τους ανθρώπους (…) είναι ντροπή» συμπλήρωσε ο μεγιστάνας.
 ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ 2 ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ !!                                                                                                                                        Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είπε την Παρασκευή ότι οι ΗΠΑ θα προχωρήσουν στο «δεύτερο στάδιο» στην περίπτωση που οι κυρώσεις σε βάρος της Βόρειας Κορέας δεν έχουν αποτέλεσμα, αν και δεν διευκρίνισε τι ακριβώς θα σήμαινε αυτό.

«Δεν νομίζω ότι θα παίξω ακριβώς αυτό το χαρτί. Αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Εάν οι κυρώσεις δεν λειτουργήσουν, θα πρέπει να προχωρήσουμε στη φάση 2» σημείωσε ο Τραμπ μιλώντας σε δημοσιογράφους.
«Η φάση 2 θα μπορούσε να είναι ένα πολύ σκληρό πράγμα, ίσως πολύ, πολύ ατυχές για τον κόσμο. Ωστόσο ας ελπίσουμε ότι οι κυρώσεις θα έχουν αποτέλεσμα».
ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΔΑ (γελανε ολοι)                                                                                                                                                                                                               
 Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, δήλωσε ότι η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για τα μέλη του Ρουβίκωνα, μετά από σχετική παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.


Λίγο πριν ο σύριος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ επισκέφθηκε το μέτωπο στην Ανατολική Γκούτα επιθεώρησε το στράτευμα εκεί και το εμψύχωσε.Στο μεταξύ  δίνονται οδηγίες στους κατοίκους της συριακής πρωτεύουσας γιατί επίκειται μεγάλη επιχειρηση    dimpenews.com

AN NOMIZETE ME 35% 40%  ΑΝΕΡΓΙΑ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ   ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ!!!!!!                                                             
ΤΡΑΓΚΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΤΣΙΠΡΑ!!!!!!                                                                                                                                                       
ΤΡΕΛΟ ΞΥΛΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ    ΒΙΝΤΕΟ                                                                                                
ΜΕ ΟΠΛΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ .ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ?                                                                                                                                                                                                           
 Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τόνισε ότι επιθυμεί να δει εκπαιδευτικούς διδάσκοντες ικανούς να φέρουν κρυφά όπλα για να εμποδίζουν επίδοξους δράστες επιθέσεων σε σχολεία, σημειώνοντας ότι μίλησε πρόσφατα με την NRA για τις ιδέες του.
Σε συνάντησή του, διάρκειας μιας ώρας, με πολιτειακούς και τοπικούς αξιωματούχους για την ασφάλεια των σχολείων, στον απόηχο της σφαγής της προηγούμενης εβδομάδας στην Φλόριντα, ο Τραμπ δεν έλαβε υπόψη του μια πρόταση για υποχρεωτική διεξαγωγή ασκήσεων σε σχολεία για επιθέσεις ενόπλων και δήλωσε ότι δεν του αρέσει η ιδέα περισσότερων ενόπλων φρουρών σε σχολεία.Πρόσθεσε ότι επιθυμεί να εξετάσει την ιδέα της επαναλειτουργίας ιδρυμάτων ψυχικής υγείας που παραμένουν κλειστά, τονίζοντας ότι πρέπει επίσης να εξεταστούν οι σκηνές βίας σε ταινίες που παρακολουθούν παιδιά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 «Η Δύση αντί των συνομιλιών της Γενεύης θέλει να στραφεί στο σχέδιο Β' ανατροπής του Άσαντ»
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο Βελιγράδι ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να υποστηρίξει μια εκεχειρία διάρκειας 30 ημερών στη Συρία, αλλά μόνο στην περίπτωση που δεν αφορά το «Ισλαμικό Κράτος», το «Μέτωπο της Αλ Νόσρα» και άλλες ομάδες «οι οποίες μοιράζονται τα οικοδομικά τετράγωνα της Δαμασκού».Παράλληλα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη στάση της Δύσης στο συριακό ζήτημα, λέγοντας ότι η Μόσχα έχει την υπόνοια ότι η Δύση 
Για τις ΗΠΑ, η Ρωσία φταίει για το μακελειό στη Γούτα της Συρίας
  (δεν νρεπονται καθολου διαλυσανε μια χωρα εναν ολοκληρο λαο συνεχιζουν ακαθεκτοι και μιλανε κιολας δεν πεφτει ο ασσαντ παρτε το χαμπαρι)                                                                                                              
  Η διπλωματία των ΗΠΑ υποστήριξε την Πέμπτη ότι η Ρωσία έχει «ιδιαίτερη ευθύνη» για τους βομβαρδισμούς που διεξάγονται από το συριακό καθεστώς στον ελεγχόμενο από τους αντάρτες θύλακα της Ανατολικής Γούτας, στους οποίους, κατά τις πληροφορίες μιας ΜΚΟ, έχουν χάσει τη ζωή τους 400 και πλέον άμαχοι μέσα σε πέντε ημέρες, από την Κυριακή.


Συνεχίζονται ακάθεκτες οι καταστροφές των περιουσιών των Ελλήνων της Χιμάρας.                                                                                                                                                                                         
 απ’ ότι δείχνει μια ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ, και συγκεκριμένα το Παράρτημα της πόλεως.Όπως καταγγέλλουν, βαριά μηχανήματα παρεμβαίνουν ξανά στις ιδιοκτησίες των κατοίκων και τις καταστρέφουν ισχυριζόμενοι ότι όλα αυτά γίνονται στα πλαίσια του σχεδίου «Πολεοδομικής Ανάπλασης στο Σπήλαιο Χιμάρας».

Παπανδρέου και Καρανίκας στη Βουλή να μιλήσουν για την…κάνναβη (για τι αλλο θα μπορουσαν να μιλησουν αυτοι οι 2)  
                                                                         Οι κοινοβουλευτικές εργασίες για την επεξεργασία του νομοσχεδίου νομιμοποίησης καλλιέργειας κάνναβης που θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για παρασκευή φαρμακευτικών προϊόντων ξεκίνησαν στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.


Υψώθηκε η συριακή σημαία στο Αφρίν στην   .Σύμφωνα με κανάλι που πρόσκειται στη λιβανέζικη αντίσταση ακόμη 300 άνδρες των φιλοκυβερνητικών συριακών δυνάμεων πήγαν στο Αφρίν για να πολεμήσουν στο πλευρό του ΥPG  κατά της τούρκικης εισβολής στη Β Συρία.Συριακές δυνάμεις στις 20 και 21 Φλεβάρη μπήκαν στο Αφρίν για να το υπερασπιστούν. Την ίδια στιγμή ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας ο Bozdag, αναφερόμενος στον Κλάδο Ελαίας τόνισε ότι η χώρα του « θα συνεχίσει να μάχεται ως την ολοκληρωτική εξολόθρευση των τρομοκρατικών οργανώσεων στην περιοχή. »    Στην κεντρική πλατεία του Αφρίν επίσης σηκώθηκαν οι συριακές σημαίες.                                                                                                                                                    Ταυτόχρονα αναφέρεται πως το YPG θα παραδώσει εντός 48 ωρών στη συριακή διοίκηση και στρατό πάνω από 10 περιοχές στην πόλη του Χαλεπίου μεταξύ αυτών και τις Bustan Al-Basha, Hellok, Haydariyah και  ‘Ain Al-Tal όπως κι άλλες μεταφέρει σύριςο ρεπόρτερ του Χαλεπίου.                                                                                                     dimpenews.com