μεταφραση



Ο στρατός της Τουρκίας ανακοίνωσε σήμερα ότι ότι μια βομβιστική επίθεση από τους Κουρδικούς αντάρτες σκοτώθηκε ένας Τούρκος εργάτης του στρατού σε μια τουρκική στρατιωτική συνοδεία ενώ τραυματίστηκαν και δύο άλλοι άνθρωποι - ένας στρατιώτης και ένας πολίτης - στο Idlib της Συρίας. Η επίθεση έγινε ενώ «η συνοδεία μεταφερόταν στο βόρειο Idlib».
Από εκεί και πέρα το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu αναφέρει ότι την Τετάρτη οι δυνάμεις του Τουρκικού και του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) ανακάλυψαν ένα τρομοκρατικό δίκτυο σήραγγας τεσσάρων μέτρων κάτω από ένα «απελευθερωμένο» χωριό στο Afrin, στη βορειοδυτική Συρία, το οποίο χρησιμοποιούταν από τους αντάρτες ως καταφύγιο εναντίον των βομβαρδισμών της Τουρκίας.
Με βάση το κινηματογραφικό υλικό από το Anadolu, οι Κούρδοι χρησιμοποίησαν αυτές τις υπόγειες «διαδρομές» για να μετακινηθούν από τα «κέντρα διοίκησής» τους σε «στρατηγικούς πύργους και πύργους επιτήρησης». Το Anadolu έλαβε πληροφορίες σχετικά με τις ακάλυπτες σήραγγες από τους ντόπιους "που μιλούσαν υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας λόγω ανησυχιών για την ασφάλειά τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου